O reţetă delicioasă, un desert rapid şi cred că este pe gustul tuturor.
Se poate combina cu tot felul de arome de dulceaţă, ciocolată...tot ce poftiţi.
Avem nevoie:
- 500g brânză de vaci
- 2 linguri faină
- 5 linguri gris (se poate pune mai mult gris...la alegere)
- 2-3 ouă, în funcţie de cât sunt de mari sau mici ouăle
- un plic zahăr vanilat
- 2 linguri zahăr
Se amestecă toate componentele enumerate mai sus...
...se fac biluţe...
...pentru a împiedica lipirea se dau prin gris...
...nu este obligatoriu să le faceţi pe toate odată, se pot ţine aşa în frigider 24 de ore acoperite cu o folie, astfel le puteţi servi calde...
...se prăjesc în ulei...
...iar la final am pus smântână şi dulceaţă de vişine (recomand o dulceaţă acrişoară).
Yummy! Ador papanasii!
RăspundețiȘtergere:)))...si eu
RăspundețiȘtergere