luni, 7 martie 2011

Conopidă pane


Este o reţetă destul de simplă, multă lume fierbe înainte conopida, dar mie nu imi place fiartă, după gustul meu se prea înmoaie. Se taie cât mai subţire posibil şi se face la foc mic. Iese delicioasă.

Avem nevoie:
- o conopidă (în cazul meu 1 kg)
- 5 ouă
- faină
- sare, piper
- ulei

Spălăm conopida, o tăiem şi o punem la stors. 
Într-un vas batem ouăle, punem condimentele, adăugam făina în funcţie de cât de gros vrem să facem paneul şi punem la prăjit în ulei încins. 











După ce s-au prăjit scoatem conopida la stors pe prosoape de hârtie.

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...