luni, 7 martie 2011

Papanaşi prăjiţi

O reţetă delicioasă, un desert rapid şi cred că este pe gustul tuturor.
Se poate combina cu tot felul de arome de dulceaţă, ciocolată...tot ce poftiţi.

Avem nevoie:
- 500g brânză de vaci
- 2 linguri faină
- 5 linguri gris (se poate pune mai mult gris...la alegere)
- 2-3 ouă, în funcţie de cât sunt de mari sau mici ouăle
- un plic zahăr vanilat
- 2 linguri zahăr

Se amestecă toate componentele enumerate mai sus...

...se fac biluţe...
...pentru a împiedica lipirea se dau prin gris...
...nu este obligatoriu să le faceţi pe toate odată, se pot ţine aşa în frigider 24 de ore acoperite cu o folie, astfel le puteţi servi calde...



...se prăjesc în ulei...

...iar la final am pus smântână şi dulceaţă de vişine (recomand o dulceaţă acrişoară).

POFTĂ BUNĂ!

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...