miercuri, 16 februarie 2011

Sarmale de cârnaţ în moare



Această măncare o fac doar iarna şi se potiveşte cu aproape orice garnitură.
De când eram mică tata ne gătea aşa ceva, el era şeful pe mâncarea asta şi încă îi.


Avem nevoie:
- muşchi porc
- cârnaţi de casă
- moare
- puţin ulei
- condimente


Mai întâi feliem carnea...
 ...am scos de la congelator cârnaţii de casa (sunt facuţi de mine)...
 ...batem carnea condimentată cu sare şi piper...
 ...înre timp punem cârnaţii la fiert în moare...
 ...după ce au fiert cârnaţii am curăţat pieliţa...
 ...îi îmbrăcăm în carne...
 ...i-am pus la foc în puţin ulei şi de vreo 2 ori adăugăm puţină apă şi lăsăm la înăbuşit...
 ...după ce a scăzut apa şi s-au rumenit sunt gata.
 Poftă bună!

4 comentarii:

  1. Frumos blogul tau! Imi plac tare mult torturile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant preparatul tau, m-ai facut curioasa sa il incerc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Linistita poti incerca, ii bun si nu dureaza mult.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...