marți, 18 ianuarie 2011

Tocăniţă de fasole verde

Aceasta fasole verde este de fapt fasole scazuta, dar ne place cu mai mult sos, asa ca este un fel de tocanita.
Fasolea verde o am la congelator, am luat-o in vara de la piata si am congelat-o.

Ingrediente:
- 500g fasole verde;
- o bucata de piept de pui;
- o ceapa;
- ulei;
- 5-6 catei usturoi;
- 200 g smantana;
- condimente: sare, piper, baia sau pasta de ardei, ardei....

 Prima data punem fasolea verde la fiert cu putina sare.
Taiem ceapa si o punem la 'moi', adaugam o jumatate de ardei peste ceapa
 Apoi adaugam si carnea de pui si o lasam pana se albeste.

 Intre timp a fiert fasolea si o adaugam peste...


 Dupa ce am adaugat fasolea, punem apa cat sa cuprinda toata fasolea...
   ...adaugam usturoiul, eu l-am taiat marunt...

 ...apoi smantana...


 ...condimentele, mai da cateva clocote si este gata.

 POFTA BUNA!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...